O nama

Slavonska mreža internet portala "SlavonijaDigital.com" je nastala kao logičan slijed umrežavanja Slavonskih portala koji teže istim ciljevima. Uvidjevši važnost upravo novih medija i tehnologija SlavonijaDigital je konsolidirala svoje internetske redove i na tržištu nastupa prema klijentu kao jedan paket, jedna opcija, a mi vjerujemo da je to upravo ona najbolja za Vas naše klijente! Iznosi naknada su višestruko manji za sličnu uslugu na internetu. Vaše zadovoljstvo je nama imperativ i time se vodimo kroz naš rad!

Osim komercijalnog rada, SlavonijaDigital medijski snažno podupire sve volonterske, humanitarne i sve ostale neprofitne organizacije na području grada Osijeka i šire regije.

Mreža se stalno širi, povećava se i povećava svoj marketinški doseg. Otvoreni smo za kreativne i ambiciozne projekte i partnersku suradnju. Kontaktirajte nas s punim povjerenjem!

Logo SlavonijaDigital.com u vektorima (.cdr)

Logo SlavonijaDigital.com 468x60 pixela
SlavonijaDigital.com
SlavonijaDigital.com

Logo SlavonijaDigital.com 728x90 pixela
SlavonijaDigital.com
SlavonijaDigital.com

Naši partneri

SlavonijaDigital stalno povećava svoju mrežu portala. Postanite partner, pridružite nam se u ostvarivanju zajedničkih ciljeva...

[+] Pročitaj više

Marketing paketi

Slavonija Digital ima atraktivne i zanimljive media planove za svoje klijente. Potražite najbolje opcije za svoju promociju!...

[+] Pročitaj više

Mreža internet medija

  • www.OsijekNews.hr
  • www.Kultura-Osijek.eu
  • www.Djakovo-Danas.com
  • www.Virovitica.info
  • ...

[+] Pročitaj više

Kontakt podaci

Slavonija Digital - mreža slavonskih medija
31000 Osijek
marketing @ slavonijadigital.com

Slavonija Digital Slavonia Digital